Джулія Філліпс

Джулія Філліпс

Julia PhillipsПродюсер

Американська письменниця і кінопродюсер, перша жінка, яка отримала «Оскар» за «Кращий фільм». Джулія Міллер народилася 7 квітня 1944 року в Нью-Йорку. Її батько був вченим, який займався Манхеттенським проектом. Брат — Меттью. У 1965 році вона закінчила Mount Holyoke College, отримавши ступінь бакалавра мистецтв. Там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, Майклом Філліпсом (шлюб з 1966 по 1974 рік, розлучення), народила від нього дочку Кейт. До речі, Джулія і Майкл стали першою подружньою парою, яка отримала «Оскар» в один рік, та й ще й в одній номінації. Джулія Філліпс розпочала роботу редактором в різних журналах, пізніше перейшла в область кіноіндустрії. Після трьох вдалих фільмів («Афера», «Таксист» і «Близькі контакти третього ступеня») Джулія піддалася звинуваченням в некомпетентності з боку відомого французького режисера і актора Франсуа Трюффо. Джулія Філліпс вживала наркотики і зловживала алкоголем, в чому зізналася у своїй автобіографічній книзі You'll Never Eat Lunch in This Town Again (1991). Саме пристрасть до кокаїну стало причиною того, що її звільнили з роботи над «Контактами...» на стадії пост-продакшн. Книга стала бестселером, перебувала на вершині списку бестселерів за версією The New York Times, але сама Джулія при цьому зазнала жорсткої обструкції з боку колег по цеху за те, що вона розкрила непривабливі секрети Голлівуду: відомі кіно-персони і наркотики, «на екран через диван», запрошення на груповий секс, поєднаний з інцестом і педофілією, від актора Уоррена Бітті і т. п. у 1995 році в світ виходить друга книга Філліпс Driving Under the Affluence, в якій описувалося вплив публікації її першої книги на її життя. У 2000 році Джулія виступила співавтором книги письменника Метта Драджа Drudge Manifesto. Джулія Філліпс померла від раку в перший день нового 2002 року на 58-му році життя. Похована на цвинтарі Hillside Memorial Park Cemetery в місті Калвер-Сіті (Каліфорнія).

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.