Сем Вуд

Сем Вуд

Sam WoodРежисер

Семюель (Сем) Гросвенор Вуд (англ. Samuel Grosvenor (Sam) Wood; 10 липня 1883, Філадельфія — 22 вересня 1949, Голлівуд) — американський кінорежисер і кінопродюсер. Володар іменної зірки на Голлівудській «Алеї слави». За свою кар'єру режисера Вуд зняв трохи більше 80 фільмів. Сем Вуд був тричі номінований на премію Оскар у категорії Найкращий режисер за фільми «До побачення, містер Чіпс» (1939), «Кітті Фойл» (1940), і «Кінг Роу» (1942). Спочатку Сем Вуд працював брокером з нерухомості, а потім трудився на трубопроводах для нафтових компаній. Під артистичним псевдонімом Чад Еплейджет зіграв кілька епізодичних ролей у німому кіно, після чого, в 1915 році, назавжди встав по іншу сторону кінокамери, коли режисер Сесіл Блаунт де Мілль прийняв його на роботу своїм асистентом. У 1919 році, Сем Вуд як самостійний режисер зняв свій перший фільм «Подвійна швидкість». Більшу частину двадцятих років Вуд провів на кіностудії Paramount.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.