Меттью Мак-Конагей

Меттью Мак-Конагей

Matthew McConaugheyАктор

Меттью Мак-Конагей (Макконехі; англ. Matthew McConaughey; нар. 4 листопада 1969) – американський актор, сценарист, режисер і продюсер. Після серії невеликих ролей на початку 1990-тих і першої великої ролі у «Під кайфом і в сум'ятті» він зіграв у таких фільмах, як «Час вбивати», «Контакт», «Ю-571», «Сахара» та «Ми – одна команда». Крім того, йому належать головні чоловічі ролі в низці романтичних комедій, включаючи «Весільний переполох», «Як позбутися хлопця за 10 днів», «Любов та інші неприємності», «Золото дурнів» і «Привиди колишніх подружок». Одружений на Камілі Алвес. У них двоє спільних дітей: син Леві та донька Віда.

Меттью Мак-Конагей народився 4 листопада 1969 в Техасі і був молодшим сином у родині. Виріс у місті Лонгв’ю. Закінчив школу в 1988 році і вступив до Університету Техасу в Остіні, збираючись стати адвокатом. Перед одним зі своїх останніх іспитів він був натхненний книгою Ога Мандіно «Кращий продавець у світі» і твердо вирішив поміняти спеціалізацію з юриспруденції на кінематограф. Перша відома роль прийшла до нього в 1995 році, коли він знявся разом з Дрю Беррімор у драмі Герберта Росса «Хлопці збоку».

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.