Адам Скотт

Адам Скотт

Adam ScottАктор

Адам Скотт народився 3 квітня 1973 року в Санта-Крус (Каліфорнія). Має старшого брата і сестру: Шеннон (англ. Shannon) і Девіда (англ. David). Адам проходив навчання в Американській Академії Драматичного Мистецтва в Лос-Анджелесі.

З 1994 року Скотт починає зніматися в телесеріалах, граючи в основному епізодичні ролі, зокрема Адам знімався в таких серіалах, як «Закон і порядок», «Поліція Нью-Йорка», «Хлопець пізнає світ» , «Нас п'ятеро», «Швидка допомога», «Одне вбивство», «Клієнт завжди мертвий», «CSI: Місце злочину Маямі», «Чудопад», «Вероніка Марс» та інших. У 2009 році Адам Скотт спробував себе в ролі продюсера: він є виконавчим продюсером фільму «Місце пасажира». У серіалі «Королі вечірок», в якому Адам з 2009 року грає одну з головних ролей, є 7 серій спродюсованих Скоттом. Після цього Адам покинув проект і приєднався до акторського складу серіалу «Парки і зони відпочинку». Скотт навіть знімався в рекламних роликах для спортивного каналу ESPN.

У березні 2010 року Скотт одружився з Наомі Саблан (англ. Naomi Sablan).

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.