Туре Ліндхардт

Туре Ліндхардт

Thure LindhardtАктор

Народився в Копенгагені і виріс в Роскільді. Він син міністра Могенса Ліндхардта. У віці 12 років він отримав роль Білле Аугуста у фільм «Пелле-завойовник». Ліндхардт навчався в акторській школі в Оденсе, яку закінчив у 1998 році, а потім його взяли на ролі в театральній і телевізійній продукції датською мовою. Прорив у його кар'єрі стався 2000 року, в екранізації. Його роль хлопчика-аутиста Браяна принесли Ліндхардту позитивні відгуки. Він також брав участь в озвучуванні іноземних фільмів (Гарфілд, Астерікс і Обелікс, Herbie: Fully Loaded) і знімався в музичних кліпах датських гуртів, зокрема — A FRIEND IN LONDON — What a Way.

Звідтоді він зіграв у багатьох різних фільмах і серіалах, серед яких фільми «В диких умовах», «Навіщо помисли про кохання?», «Sugar Rush» та інші.

Ліндхардт говорить німецькою, тому він мав кілька ролей у німецьких серіалах. Також він зіграв одну з головних ролей у фільмі «Поки горять вогні», прем'єра якого відбулася на кінофестивалі Санденс у січні 2012 року.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.