Вінсент Д'Онофріо

Вінсент Д'Онофріо

Vincent D\'OnofrioАктор, Режисер

Вінсент Д'Онофріо народився 30-го червня 1959 року в Нью-Йорку, в Брукліні.

Сім'я, в якій ріс Вінсент, часто переїжджала з місця на місце — майбутній актор бував скрізь потроху — на Гаваях, у Флориді, в Колорадо .

У 1977 році Д'Онофріо закінчив школу Hialeah-Miami Lakes High School у Флориді, а потім — вирушив у Колорадо, де вступив до Університету Колорадо, в якому провчився більше 18-ти місяців. Щоправда пізніше він кинув навчання і вирушив до Нью-Йорка підкорювати сценічні підмостки. Акторську майстерність Вінсент Д'Онофріо вивчав у Соні Мур в Нью-Йоркському американському театрі Станіславського і в Акторській студії у Шерон Чаттон.

У 1984 році Д'Онофріо став повноправним актором у трупі Нью-Йоркського американського театру Станіславського і грав в таких постановках , як Of Mice and Men і Sexual Perversity.

Крім того, він дебютував на Бродвеї, в ролі Ніка Різзоллі в Open Admissions. Виходило добре — позначався природний дар і минулий досвід — тривала участь у театральних університетських постановках.

Дебютом Д'Онофріо в кіно можна вважати його роль у фільмі Кубрика «Суцільнометалева оболонка» в 1987 році, куди він потрапив завдяки протекції Роберта Де Ніро. До речі, заради цієї ролі худорлявому акторові довелося погладшати на... 31 кілограм. І цей своєрідний рекорд поки що ніким не побитий.

У 1996 році на зйомках фільму «Весь величезний світ», де актор виконав головну роль — письменника Роберта Говарда, творця знаменитого Конана, відбувся його дебют як продюсера. Нині Д'Онофріо відбувся також як сценарист і режисер.

Каталог відео

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.