Бріжіт Роюан

Бріжіт Роюан

Brigitte RoüanАктор

Французька актриса, режисер і сценарист. Народилася в Тулоні, Франція. У віці шести років залишилася сиротою, провівши своє дитинство в Алжирі і Синегалі. У дванадцять років Бріжит поїхала в монастирську школу в Парижі. Акторська кар'єра Бріжит Роюан почалася на сцені театру, коли актрисі був двадцять один рік. У кіно дебютувала у фільмі "Не торкайся мене" (1971). В 1985 році Бріжит вирішила спробувати себе в якості режисера знявши короткометражну стрічку "Grosse" — цей фільм приніс їй премію "Сезар" за кращу короткометражну картину. Серед інших режисерських проектів Роюан фільми — "Ультрамарин" (1990) і "Ремонт" (2005). Знімалася в таких фільмах як "Білі рукавички диявола" (1973), "Хай почнеться свято" (1975), "Говори, мені цікаво" (1979), "Болеро" (1980), "Чверть години по-американськи" (1982), "Дубль-панове" (1986), "Ультрамарин" (1990), "Бар на рейках" (1991), "Маленький хлопчик" (1995), "Капризи річки" (1996), "Чому не я?" (1999), "Любов" (2001), "Час вовків" (2002), "Всі пісні лише про любов" (2007), "Любов з ризиком для життя" (2010) та інші.

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.