

Насичені одноатомні спирти. Будова, ізометрія, фізичні властивості

Хімічні властивості насичених одноатомних спиртів. Одержання етанолу

Гліцерол, хімічні властивості. Розв'язування розрахункових задач

Фенол: склад і будова молекули, фізичні і хімічні властивості

Альдегіди, фізичні та хімічні властивості. Одержання етаналю

Карбонові кислоти, будова молекули, ізомерія, фізичні властивості

Карбонові кислоти, хімічні властивості. Одержання етанової кислоти

Класифікація неорганічних сполук

Жири як представники естерів

Вуглеводи, їхня класифікація. Глюкоза

Сахароза, крохмаль і целюлоза

Насичені аміни: склад і будова молекул

Хімічні властивості метанаміну

Ароматичні зміни. Анілін

Амінокислоти. Пептиди

Білки як високомолекулярні сполуки

Синтетичні високомолекулярні речовини. Полімери. Реакції полімеризації і поліконденсації

Каучуки і т.п.
Доступно на пристроях
Переклад
УкраїнськаВідносно контенту (аудіовізуальні, музичні твори, фонограми, відеограми, графічні, текстові та інші матеріали), який містить маркування «Контент, наданий VIASAT», послуги з доступу Абоненту до вказаного контенту надаються Товариством з обмеженою відповідальністю «Віасат Україна» (Код ЄДРПОУ: 36125042, місцезнаходження: 01054, Україна, м. Київ, вул. Тургеневська, буд. 15).





































