Веном
2018Фільми, Трилери, Жахи, Фантастика, Зарубіжні, США
Full HD112 хвилин

Одного разу журналіст на ім’я Едді втрачає роботу через інтерв’ю з ученим Карлтоном Дрейком. Зате журналіст отримує від колеги вченого інформацію про те, що Дрейк приховує у своїй лабораторії прибульця і ​​використовує його у своїх експериментах. Едді вирішує проникнути до лабораторії і звільнити істоту. Однак план зривається, і симбіот вселяється в хлопця. Воно має зовсім недобрі наміри, які відтепер впливають на особистість Едді.

Веном — спін-офф із серії фільмів про дуже популярну Людину-Павука. Робота сценаристів над ним розпочалася ще у 2007 році — після появи головного персонажа картини Веном у третьому фільмі про пригоди Пітера Паркера. Сценарій неодноразово переписувався, та і змінювалися самі сценаристи. Також довгий час було неясно, у якому саме всесвіті від Marvel будуть відбуватися події.

Відомо, що продюсер стрічки Меттью Толмаков не хотів втрачати надії на те, що всі вигадані герої всіх вигаданих світів зможуть якось ужитися одне з одним. Внаслідок цього було вирішено прописати в сюжеті Веному образ не суперлиходія, а антигероя. Роль же цього антигероя дісталася відомому Тому Харді — блискучому виконавцю ролі Макса Рокатанскі з фільму Божевільний Макс: Дорога люті і власникові британської премії незалежного кіно.

Доступно на пристроях
iOS
Android
Smart TV
Приставки
Переклад
Українська, Англійська
Контент, наданий VIASAT

Відносно контенту (аудіовізуальні, музичні твори, фонограми, відеограми, графічні, текстові та інші матеріали), який містить маркування «Контент, наданий VIASAT», послуги з доступу Абоненту до вказаного контенту надаються Товариством з обмеженою відповідальністю «Віасат Україна» (Код ЄДРПОУ: 36125042, місцезнаходження: 01054, Україна, м. Київ, вул. Тургеневська, буд. 15).

Дивіться також

youtv - українське телебачення, як ти любиш

Спробуй усі переваги користування сучасним українським телебаченням онлайн!

Пізнавально

Пізнавально

370+ телеканалів на будь-який смак: топові, національні, преміум, фільмові, спортивні, розважальні, дитячі. Улюблені шоу, прем'єри, фільми, спорт - дивись онлайн!

Просто

Просто

Завантажуй додаток ОТТ ТБ youtv безкоштовно та отримай перегляд контенту з простим дружелюбним інтерфейсом. Дивись онлайн тб безкоштовно і в обраних платних пакетах.

Вигідно

Вигідно

Інтерактивне ОТТ телебачення за вигідною пропозицією: завантажуй додаток та використовуй одну оплату на 5 пристроях.

Зручно

Зручно

Перегляд улюблених телеканалів на смартфонах, планшетах, ноутбуках, ПК, Android медіаплеєрах, Smart TV будь-де, де є інтернет-покриття.

Зручні додатки

Один додаток онлайн тб youtv працює на пристроях з різними операційними системами: Android, iOS, Windows, MacOS, Android TV, Tizen OS (Samsung Smart TV), WebOS (Smart TV LG).

Сучасні додатки youtv для різних пристроїв.